Do you want to change fastfood for good?

Bij Hawaiian gaan we altijd een stap verder. Altijd. En dat is nodig, want de wereld verbeteren gaat niet vanzelf. We strijden voor een wereld waarin goed, gezond en lekker eten voor iedereen beschikbaar is. Elke grote missie verdient een heel sterk team. Hawaiian word je dus niet zomaar. Je breng positieve energie. Je bent een aanpakker. En je loopt niet weg van een uitdaging. Zet Hawaiians samen in een kamer, en dan staat daar een team. Dat hoef je ze niet uit te leggen. We helpen elkaar, we zijn niet bang en we lachen hard. In alles gaan Hawaiians tot het uiterste en in alles verleggen we onze grenzen. In alles zetten we de nieuwe standaard. Hawaiians go beyond.

Vacatures

?
?
?
Ooh no!

Voor deze filter zijn geen openstaande vacatures gevonden
Pas je zoekcriteria aan.

Interesse om bij ons te werken, maar geen gepaste vacature gevonden?
spontaan solliciteren

Sfeer opsnuiven 🌴

  • foto
  • foto
  • foto
  • foto
  • foto
  • foto

Onze locaties

Privacy beleid

Wij verzamelen met behulp van Jobtoolz, ons online sollicitatieplatform, uw persoonsgegevens om kwaliteitsvolle aanwerving- en selectieprocessen mogelijk te kunnen maken.

Het verstrekken van deze persoonsgegevens is dan ook een noodzakelijke voorwaarde om het sollicitatietraject te doorlopen.

Bij de verzameling en verwerking van uw persoonsgegevens respecteren wij steeds de regelgeving inzake bescherming van persoonsgegevens, evenals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (“AVG” of GDPR”).

Voor meer informatie over de manier waarop wij uw persoonsgegevens verwerken, verwijzen wij naar onze privacy policy.

Wil je meer weten over het privacybeleid van Jobtoolz Klik hier

Interview annuleren

Weet u zeker dat u dit interview wil annuleren?

Interview herplannen

Ben je zeker dat je dit interview wil herplannen?