Do you want to change fastfood for good?

Wij zijn Hawaiian. Wij zetten de fastfoodwereld helemaal op z'n kop, met een glimlach op ons gezicht en een vuist in de lucht. En met poké bowls. Het enige wat we nog nodig hebben, ben jij. Het is tijd. Word Hawaiian.

Elke nieuwe kandidaat die rechtstreeks bij Hawaiian solliciteert én 3 maanden vast in dienst is, krijgt één energiefactuur (max. €250 pp) betaald door Hawaiian. Werk je al bij Hawaiian? Dan krijg je hetzelfde voordeel wanneer je iemand introduceert. Na 3 maanden vast in dienst, krijgt zowel de nieuwe medewerker als de introduceerder één energiefactuur (max. €250 pp) betaald door Hawaiian. Actie geldig van 20/10/2022 tot 30/06/2023.

Vacatures

?
?
?
Ooh no!

Voor deze filter zijn geen openstaande vacatures gevonden
Pas je zoekcriteria aan.

Interesse om bij ons te werken, maar geen gepaste vacature gevonden?
spontaan solliciteren

Sfeer opsnuiven 🌴

  • foto
  • foto
  • foto
  • foto
  • foto
  • foto

Onze locaties

Privacy beleid

Wij verzamelen met behulp van Jobtoolz, ons online sollicitatieplatform, uw persoonsgegevens om kwaliteitsvolle aanwerving- en selectieprocessen mogelijk te kunnen maken.

Het verstrekken van deze persoonsgegevens is dan ook een noodzakelijke voorwaarde om het sollicitatietraject te doorlopen.

Bij de verzameling en verwerking van uw persoonsgegevens respecteren wij steeds de regelgeving inzake bescherming van persoonsgegevens, evenals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (“AVG” of GDPR”).

Voor meer informatie over de manier waarop wij uw persoonsgegevens verwerken, verwijzen wij naar onze privacy policy.

Wil je meer weten over het privacybeleid van Jobtoolz Klik hier